Välkommen till Svenskklubben på Malta!

Vi är glada över att hälsa gamla och nya medlemmar välkomna. Längre ner på sidan hittar du info om hur du blir medlem.

Medlemskap i Svenskklubben Malta ger dig tillgång till värdefull information. Dessutom får du personliga inbjudningar, nyhetsbrev  samt ett reducerat pris till föreningens slutna evenemang.  Men det viktigast av allt – du blir en del av den varma gemenskap vi har mellan svenskar bosatta på Malta och Gozo.

På hemsidan har vi samlat information om Malta, om aktiviteter i klubben samt viktig samhällsinformation och sådant som är bra att veta som boende på Malta.

Svenskklubben Malta är en oberoende och opolitisk organisation som helt och hållet bygger på ideellt arbete från våra medlemmar. Hemsidan kan på grund därav i någon del emellanåt vara inaktuell. Vi tar gärna emot ditt bidrag om sådant som är av intresse för oss på Malta.

Det är alltid något På Gång! På denna sida finner du senaste nytt!

Vi finns även på Facebook

Medlemskap / Förnyat medlemskap

För endast 20 Euro per år (1 jan-31 dec) blir du medlem!

Här hittar du information om hur du blir medlem.

Här kan du ta del av vår integritetspolicy:

För att kunna nå dig som medlem behöver vi få  din e-mailadress.  Obs om man betalar för två personer är det viktigt att ange bådas e-mail. Inga andra uppgifter än namn och e-mailladress sparas i medlemsförteckningen.

Du som redan har uppgivit e-mailadress behöver inte göra det igen om det inte blivit en ändring. Viktigt däremot att notera på bankinbetalningen vem/vilka det gäller. För- och efternamn.