2016 års MaltaMästerskapen

Vilken härlig dag vi golfare fick i fredags när MaltaMästerskapen spelade sin årliga tävling. Precis innan start såg det mörkt ut. Regnet öste ner och vi som glömt regnkläder laddade för en blöt runda:-) Men våran ö är fantastisk! Lika fort som regnet kom försvann det. Vi bjöds på vindstilla och en lagom varm sol. Bättre golfväder kunde vi inte önska. En torr golfare är en glad golfare:-)

Härlig stämning på banan.  Det fina med golfsporten är just att alla kan vara med. Oavsett ålder och kondition. I år hade vi deltagare från 14 år och uppåt. Deltagare som bar sin bag på ryggen, drog den med vagn eller satt skönt i en golfbil. Vi hade golfspelare med låga handicap och de med lite högre. Ingen prestige (nja, kanske lite…;-) utan istället en god kämparanda!

Efter 18 hål var det underbart att inta gemensam lunch och ett välförtjänat glas vin. För vissa blev det verkligen en lunch med guldkant…tänker på vinnarna som fick fina priser för sin starka spelinsats.

Jag vill rikta ett särskilt stort TACK till Ulf Wettergren (med medhjälpare) för en fantastisk dag! Vi ses igen nästa år! Kom med då vetja! Ni kommer inte att ångra er. /Susanne

img_1581
Vinnarna på damsidan: Andrea König 1:a Barbro Eriksson 2:a Eva Helzen 3:a
img_1583
Vinnarna på herrsidan Jonas Svensson 1:a Kenneth Eriksson 2:a Sven Reinholt 3:a