web analytics

Medlemsförmåner

Svenskklubben Malta har ett antal medlemserbjudanden som presenteras nedan.  Tanken är att klubben ska kunna erbjuda ett smörgåsbord av klubbrabatter som gör det extra förmånligt att vara medlem. Det kan gälla telefoni, bredband, försäkringar, gym, restauranger etc.

Vi behöver din hjälp!
För att få fram fler erbjudanden behöver vi hjälp av alla i klubben. Har du en favoritrestaurang som du tycker är bra? Fråga dem om de är intresserade av att formulera ett erbjudande till Svenskklubben. Eller på ditt gym. Eller hos ditt försäkringsbolag. Vi har tagit fram ett informationsblad, Informationsblad för att fråga om medlemsrabatter, som du kan ta med. Bladet innehåller exempel på hur ett restaurangerbjudande är utformat, men det står dem fritt att utforma erbjudandet på ett sätt som passar deras verksamhet.

Har du något förslag skriv gärna till oss.

MEDLEMSERBJUDANDEN

Melita
Melita erbjuder specialvillkor för TV, bredband, fast telefoni och mobil telefoni. Gå in på Melitas hemsida, www.melita.com. Du väljer själv bland de olika abonnemangsalternativen för TV, bredband, fast telefoni och mobilabonnemang. Du kan välja enskilda tjänster eller paket (se Bundles). Som medlem i Svenskklubben får du första månaden gratis på det abonnemangsalternativ du valt samt fri installation. Det betyder att om du t ex väljer det vanligaste paketet, så är erbjudandet värt €45 för abonnemanget och €10 för installationen. Svenskklubbens medlemmar erbjuds också fria SIM-kort för familjen (kontantkort).

Body Works
Body Works, ett fitness-center där du kan träna pilates eller styrka, erbjuder medlemmar i Svenskklubben introduktionsrabatt 50% när man köper det första träningskortet för träning individuellt, i liten grupp eller i storgrupp. Man kan köpa för 5 eller 10 ggr, se Body Works hemsida. (Det finns träningskort från € 55 till € 400.) För att få rabatten ska medlemskort uppvisas, men i avvaktan på sådant, räcker det att ange att man är medlem i Svenskklubben, kontakt: Bryn Kennard. Body Works finns i St Julians, i Spinola Bay på Triq Wied il Ghomor. Se karta på Body Works hemsida.
Tel: +356 2138 4957, e-post: info@bodyworks.com.mt

Artitude Gallery
Christine Xuereb på Artitude Gallery i Sliema erbjuder medlemmar i Svenskklubben 5 % rabatt vid inköp av konst i galleriet. Galleriet ligger på Tigne Street. Tel: +356 2131 6708 eller +356 9984 4653 E-mail: christine@christinexart.co. Web-sida: www.christinexart.com

MÖTESPLATSEN FÖR SVENSKAR PÅ MALTA