web analytics

Händelser


Vandring den 19 oktober

Välkomna till säsongens första vandring torsdagen den 19 oktober. Det blir en vandring utefter kusten från St Julians norröver till Bahar ic-Caghaq (Splash and Fun). Det kommer att vara varmt så därför slutar vandringen officiellt i Bahar ic-Caghaq med bad och/eller öl. Det går ett flertal bussar därifrån, bl a 13, 212, 222 och 225. De som vill och orkar kan naturligtvis även gå tillbaka. Vandringen är ca 6 km.
 
Det kommer som sagt att vara varmt så mycket lätt klädsel (huvudbonad är lämpligt för det finns ingen skugga längs vägen) och mycket vatten rekommenderas. Vattentemperaturen är 23 grader (egen termometer). Medtag fika.
 
Samling vid LOVE-statyn i Spinola Bay kl 10.
 
Per-Arne mobil 77663341
Anneli mobil 99607389

Varmt välkomna till årets höstevenemang i Svensklubben! 

 Lördagen den 11 november klockan 18.30 träffas vi på Stella Maris Band Club, 7Annuciation Square Sliema.

https://www.facebook.com/pg/Stella-Maris-Band-Club-Page-125725257962186/reviews/

Vi kommer att få en visning och information om husets anor och vad en Band Club är. Därefter blir det mat och vin till en kostnad av 20 Euro som betalas kontant på plats.

Kvällen fortsätter med skönsjungande karaoke tillsammans med lokal Maltesisk befolkning.

Anmälan sker senast 30 oktober till birgitta.skold3@gmail.com

Väl mött!


Save the date….Höstfest och Luciafirande

Lucia firar vi i år lördagen den 9 december. Precis som förra året kommer vi att vara på The Villa, Le Meridien Hotel, St. Julians. Där kommer det bjudas på luciatåg med efterföljande julbord. Inbjudan kommer att gå ut till alla medlemmar. 

 

 

MÖTESPLATSEN FÖR SVENSKAR PÅ MALTA