web analytics

På gång!

 

Sliema 2018-03-20

Kära medlemmar i Svenskklubben Malta!

 Nu är det åter dags ….

Kallelse till årsmöte 

Denna gång kommer mötet att äga rum fredagen den 13 april 2018 klockan 18.00 på ärevördiga Teatru Salesjan, 45 Triq Guze Howard, Sliema. Teatern ligger ett kvarter norr om korsningen Triq Adrian Dingli och Triq John Bosco. Du kan även få hjälp att hitta på teaterns hemsida:   www.tsmalta.com

Program:

  • Bubbel och kort mingel
  • Musikunderhållning
  • Kulturell information om teatern
  • Årsmöte

Aktuell ekonomisk information av kvällens sponsor Danske Bank Luxemburg.

Mat och dryck

För dimensionering av maten är vi tacksamma för din anmälan med antal deltagare till anders.farnqvist@gmail.com senast söndagen den 8 april 2018.

Varmt välkommen!

Anders Färnqvist, Ordf

För att läsa dagordning, klicka HÄR


Vinprovning 2 maj 

Medlemsenkäten

För några månader sedan skickade styrelsen i Svenskklubben på Malta ut en medlemsenkät med frågor om vår verksamhet. Tack alla ni, som svarat med mängder av synpunkter och uppslag. Detta har givit oss bra information om hur ni tycker att verksamheten fungerar, och hur vi kan utveckla den.

Klubben lever av ditt engagemang i våra olika aktiviteter, men också av dina idéer och initiativ till nya aktiviteter. Vi inom styrelsen känner det som en viktig uppgift, att på alla sätt hjälpa till att genomföra dessa. Tveka inte att kontakta någon av oss.

Än en gång, tack för ditt engagemang. Låt oss gemensamt vidareutveckla klubben och våra aktiviteter på bästa sätt, till glädje för oss alla Maltasvenskar.

Styrelsen

MÖTESPLATSEN FÖR SVENSKAR PÅ MALTA