Finansklubben på Malta

Välkommen till Finansklubben på Malta!

Hej Finansvänner,
Mötet på tisdag den 2 mars ställs in. Jag återkommer vid ett senare tillfälle.
Verkligheten ser ut att ha kommit ifatt fantasin. Flera av er har ifrågasatt om vi inte bör vänta med Finansklubben tills vi fått vaccin. Med 221 nya smittade igår så kan jag inte annat än att hålla med.

På tisdagen den 2 mars kl 12.30 hålls säsongens första möte. Vi håller till på Restaurant Paparazzi. På grund av pandemin så kommer mötet att ha karaktären av ”Finansklubben Light” (som i somras) tills vi bestämt de närmare formerna för den fortsatta verksamheten. Vi sitter utomhus. Vg anmäl i förväg till Per-Arne Blad om du kommer så rätt antal deltagare kan meddelas restaurangen.

Välkommen!

/Per-Arne

Verksamheten i Finansklubben består dels av en aktietävling (endast fiktiva pengar) och dels av diskussioner angående dagsaktuella händelser med särskild bäring på aktiemarknaden. Klubben är aktiv från början på mars till slutet av november med ett sommaruppehåll. Vi träffas normalt en gång i veckan, helst utomhus. För närvarande håller vi till på Restaurant Paparazzi på Manoel Island. Vi träffas där varje tisdag kl 12.30. Mötena inleds med lunch innan vi kommer in på tävlingsmomentet och diskussioner.

Nya medlemmar välkomnas. Som medlem kan du välja mellan att vara med och tävla aktivt eller vara med ändå utom tävlan (om du t.ex endast är på ön sporadiskt). Om du ska tävla så är sista anmälningsdag 10 mars 2020. Medlemsavgiften är 20 euro/år oavsett om du tävlar eller inte. Av praktiska skäl så är antalet nya medlemmar begränsat till fem för 2020. Vill du veta mer, kontakta Per-Arne Blad, administratör för Finansklubben, via mail, per-arne.blad@hotmail.com,
(per-arne.blad@hotmail.com) eller mobil 77663341.

MÖTESPLATSEN FÖR SVENSKAR PÅ MALTA