Riddarmiddagar och en inbjudan från Maltöserna 18 februari

Hej Riddare, Det är dags att komma igång med riddarmiddagar, vi har just blivit inbjudna till en mjukstart i form av en gemensam vinprovning med Maltöserna tisdagen den 18:e dennes, se inbjudan nedan. För övrigt kan det vara bra att följa Maltösernas planering avseende datum för middagar. Dessa är då på tisdagarna den 17:e mars, 21:a april och 12:e maj. Hugade värdar är välkomna att höra av sig till mej, ju snarare desto bättre. Maltöserna har så klart sina värdinnor klara. Har du något annat bra förslag så går det naturligtivs också bra.
Som sagt, se följande inbjudan och anmäl till Lena Dunham!
Väl mött den 18:e

Tommy Forsell
forselltommy@hotmail.com
+356 7702 1997
+46 702 189970


Hej alla Maltöser!
Kära Maltöser, eftersom det är så få anmälningar till Vinprovningen den 18/2 på Winemerchants, bjuder vi nu in även våra ädla Riddare. 
Samma förutsättningar som tidigare gäller, så glöm inte att anmäla om du vill äta innan provningen. Se tidigare inbjudan nedan.
Riddare, läs inbjudan som våra Maltöser tagit del av och anmäl er till lena@dunham.se

……….

Här är tidigare inbjudan!

Hej alla Maltöser!
Vi har bokat en vinprovning hos Winemerchants, Stella Maris torget Sliema kl.19.30, där den emminenta somilieren Milli, guidar oss genom en provning av Sydafrikanska viner.
Vi startar med en fördrink och sedan provar vi två vita och tre röda viner. I priset ingår bröd,ost och lite annat smått och gott.
För er som vill träffas och äta något innan provningen kan vi boka något i närheten av Winemerchants.
Kostnad för provningen är 25 Euro och betalas på plats.
Anmälan till provningen senast 12 februari till lena@dunham.se
Om du vill äta innan provningen, skriv det då i din anmälan!
Varmt välkomna önskar Annika och Lena

MÖTESPLATSEN FÖR SVENSKAR PÅ MALTA