Finansklubben 31 januari 2023

Hej kamrater,

Här en påminnelse om Qvalia pitchen på tisdag kväll.

Att delta i tisdagens event kräver ingen investeringsvilja, bara ett intresse och nyfikenhet på vad kan man förvänta sig i framtiden och hur data kommer att standardiseras och länkas samman världen över.

Qvalia-pitch innehåller bland annat uppdaterad information om hur företag, kommuner och andra organisationer kan samla in realtidsinformation om sig själva, sina leverantörer och kunder och utnyttja den i sin egen verksamhet och beslutsfattande. Den utbredda användningen av artificiell intelligens ökar ytterligare lagringen av mångsidig analog information i digital form, vilket ökar effektiviteten och konkurrenskraften på samma gång.

Välkommen att anmäla dig till undertecknad senast i morgon söndag.

/Per-Arne

🧜‍♂️

Hej kamrater, och God Fortsättning!

Vårens finansklubbsaktiviteter inleds med en rivstart. Tisdagen den 31 januari inbjuds du till en sk pitch där Matti Taipales son Henri kommer att presentera sitt företag Qvalia. 

Företaget automatiserar faktura- och orderflöden med en unik twist; All data i alla meddelanden läggs upp i en databas, algoritmer kategoriserar all information och gör den sökbar i realtid. Det betyder att majoriteten av ekonomi- och inköpsavdelningars arbete kan automatiseras. Företaget har investerat kraftigt i plattformsbygget och inleder nu en expansionsfas. 

Spiltan är en tidig investerare i företaget och den största externa ägaren. Qvalia inleder nu en ny fas och tar in kapital för att finansiera expansionen. Detta är ett utmärkt tillfälle att bilda sig en uppfattning om företaget inför en eventuell investering. Företaget har en aggressiv tillväxtplan med målsättning att noteras i framtiden. 

Läs mera om Qvalia: www.qvalia.com

Tid: den 31 januari kl 18.

Plats: Fortizza

Vi får som vanligt låna lokalen mot att vi äter en middag där tillsammans efteråt.

OSA senast söndagen den 29/1 till Per-arne.blad @hotmail.com

Välkomna!

/Per-Arne 

MÖTESPLATSEN FÖR SVENSKAR PÅ MALTA