web analytics

.

image011

 Välkommen till Svenskklubben på Malta!

Vi är glada över att kunna hälsa gamla och nya medlemmar välkomna. Medlemskap i Svenskklubben Malta ger dig tillgång till värdefull information. Dessutom får du personliga inbjudningar samt ett reducerat pris till föreningens slutna evenemang.  Men det viktigast av allt – du blir en del av den varma gemenskap vi har mellan svenskar bosatta på Malta och Gozo.

På hemsidan har vi samlat information om Malta, om aktiviteter i klubben samt viktig samhällsinformation och sådant som är bra att veta som boende på Malta. Genom att dra pekaren över menyerna högst upp på sidan kan du se de olika rubrikerna. För smart phones och paddor får man trycka på symbolen med tre streck högst upp så visas menyn. Vill du veta vad som just nu är på gång titta under aktuellt/händelser. 

OBS! Om du har en ”padda” kan man ibland inte se hemsidan i liggande läge

Svenskklubben Malta är en oavhängig och opolitisk organisation som helt och hållet bygger på ideellt arbete från våra medlemmar. Hemsidan kan på grund därav i någon del emellanåt vara inaktuell.

Det är alltid något på gång! Här finner du senaste nytt!

Vi finns även på Facebook

Medlemskap / Förnyat medlemskap

Här kan du ta del av vår integritetspolicy:

Här hittar du information om hur du blir medlem. 

Medlemskap gäller mellan 1 december  till 30 november nästkommande år.
När du blivit medlem behöver vi få  e-mailadressen för att kunna nå dig som medlem. Obs om man betalar för två personer är det viktigt att ange bägge e-mailadresserna. Inga andra uppgifter än namn och e-mailadresser sparas i medlemsförteckningen.

Du som redan har uppgivit e-mailadress behöver inte göra det igen om det inte blivit en ändring. Viktigt däremot att notera på bankinbetalningen vem/vilka det gäller. För- och efternamn. 

MÖTESPLATSEN FÖR SVENSKAR PÅ MALTA